Kennisbank

De MKC kennisbank biedt toegang tot een scala aan actuele en recente bronnen met informatie en kennis relevant voor de verdere technologische ontwikkeling van de maritieme en offshore sector.

Er zijn diverse opties in de kennisbank sectie


Nieuws, Evenementen en Posities

Het laatste nieuws, evenementen en geadverteerde posities automatisch verzameld van een selectie van maritieme websites. The de meest recente 25 items worden getoond.


Doorzoek de MKC Website

Zoek door alle pagina's en teksten van de MKC website heen en vind relevante pagina's, thema's, dossiers, nieuws, evenementen en documenten.

NB. zoekresultaten hangen af van uw rechten op deze site..


MKC Bibliotheek

Documenten, rapporten, presentaties, etc. van MKC zelf en van projecten, programma's and archieven binnen de Nederlandse Maritieme Sector die niet (gemakkelijk) via een andere weg toegankelijk zijn.

NB. sommige documenten zijn alleen toegankelijk als u een account heeft.


Geselecteerde On-line Bronnen

Zoek hier in voor u geselecteerde externe on-line bronnen (repositories, databanken, collecties, websites, journals en abstracts) met behulp van de MKC Google Custom Search.


Uw Document, Nieuwsfeit of Evenement toevoegen?

Hoe meer kennisdocumenten de MKC Bibliotheek bevat, hoe groter de kans dat iemand die op zoek is naar maritieme kennis een relevant document in de MKC Bibliotheek kan vinden.

Het succes van de MKC Bibliotheek staat en valt met een zo ruim mogelijk aanbod.

Als u een maritieme kennis gerelateerd document via de MKC Bibliotheek onder de aandacht van de Nederlandse Maritieme Gemeenschap wilt brengen kunt u dit aan ons toesturen via info@mkc-net.nl 

U kunt het document eventueel meteen als attachement meesturen, het liefst voorzien van auter(s)naam(namen) en een samenvatting.

U bepaalt daarbij zelf de mate van openbaarheid van uw document:

  1. Publiek toegankelijk,
  2. Alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van deze site (de Nederlandse Maritieme Sector in brede zin),
  3. Alleen toeganklijk voor MKC leden.

Ook als u een maritiem gerelaterd nieuwsfeit of aankondiging van een maritiem evenement via de MKC website met de Nederlandse Maritieme Gemeenschap wilt delen horen wij dit graag via info@mkc-net.nlEn als u, tenslotte, een suggestie heeft voor het opnemen van andere voor de maritieme sector relevante nieuwsbronnen dan vernemen wij dat ook graag via: info@mkc-net.nl

 


 

 


© Copyright MKC - 2023