Events

TNO Maritiem & Offshore Innovatiedag

Vooraankondiging

Graag nodigt TNO M&O u uit voor de 7e editie van de TNO Maritiem & Offshore Innovatie Dag op 15 november 2017. Vanaf het stoomschip de Majesteit, aangemeerd in Rotterdam, kijken we vanuit dit prachtige stuk maritieme historie naar de toekomst. U kunt zich tussen 14.30 uur en 19.00 uur laten inspireren door interactieve sessies en sprekers. Het thema van de dag dit jaar is ‘Shaking Things Up!’.

Tijdens het evenement wordt de jaarlijkse Piet de Jong Prijs uitgereikt aan een veelbelovende innovatie die de verbinding weet te leggen tussen de burgersamenleving en de defensiewereld. De details van het programma volgen in oktober bij de officiële uitnodiging. Vanzelfsprekend onderdeel hiervan is een update van de activiteiten van TNO, die bijdragen aan de concurrentiekracht van de maritieme & offshore sector.

Ter afsluiting is er een netwerkborrel waarbij u met branchegenoten van gedachten wisselen over de betekenis voor uw werkveld en de inbreng van de TNO-faciliteiten en expertise bij innovaties.

When 15 Nov 2017
Where SS De Majesteit, Rotterdam (Netherlands)
Download iCal

Published: 2017-08-30 | Tagged: home

© Copyright MKC - 2017