Events

TKI Maritiem/MKC event ''Blauwe Toekomst''


Nederlandse maritieme bedrijven en organisaties staan onder druk door de lastige marktomstandigheden. In die omstandigheden is het een uitdaging maar ook een noodzaak om bezig te gaan met de toekomst. Het TKI Maritiem stimuleert dit graag en organiseert daarom op 17 mei een speciale bijeenkomst onder de titel: "Blauwe Toekomst". Geïnspireerd op de “Blauwe Route” van de nationale wetenschapsagenda en het resultaat van de studie ”Blauwdruk 2050” Speciale aandacht wordt gegeven aan innovatie in het mkb.

De Maritieme Kennis en Innovatie Agenda met de titel: “Nederland de Maritieme Wereldtop: veilig, duurzaam en welvarend” omvat de plannen voor kennisontwikkeling, vernieuwing van producten, processen en diensten en voor het inspelen op nieuwe behoeften. Het benoemt een speerpunten voor samenwerkingsprojecten, waaronder Smart Industry, autonoom varen, nieuwe materialen, schone scheepvaart.

Waar en wanneer
Het event is op woensdag 17 mei 2017 van 09:30 tot en met 17:00 uur. Het TKI Maritiem roept geïnteresseerde ondernemers, mkb’ers, onderzoekers en opleiders op om mee te werken aan gezamenlijke innovatie in de maritieme sector. De organisatie is in handen van de Innovation Council van NML, het TKI Maritiem en het Maritiem Kennis Centrum.

Het Programma kunt u hier downloaden


Aanmelden
Klik hier om u aan te melden. Na ontvangst van een bevestiging is uw aanmelding definitief.


TKI Maritiem is onderdeel van Topsector Water.

When 17 May 2017
Where SS Rotterdam, gelegen aan de 3e Katendrechtsehoofd 25, te Rotterdam (Netherlands)
More Info http://www.maritiemland.nl/download-link.php?file=wp-content/uploads/2017/04/Programma-Blauwe-Toekomst.pdf
Download iCal

Published: 2017-02-14 | Tagged: home

© Copyright MKC - 2020