Events

Maritime Design Forum

Het Maritime Design Forum is hét Nederlandse platform waar het gemeenschappelijk belang op het gebied van ontwikkeling en gebruik van Computer Aided Design aan de orde komt. Aan dit actieve ontwerpersforum kunnen alle maritieme ontwerpers en engineers deelnemen om gezamenlijk activiteiten te ontplooien.

Het Maritime Design Forum, in samenwerking met Netherlands Maritime Technology en TU Delft, kondigt hierbij het symposium over het gebruik van ‘Big Data’ voor het ontwerpen van schepen en systemen. Een aantal sprekers uit de sector met hands-on ervaring op dit gebied geven een beeld van de mogelijkheden en het nut van gebruik van ‘Big Data’.

U bent op donderdag 1 december 2016 vanaf 14:30 uur van harte welkom in het Big Data Value Centre in Almere. Het symposium begint om 15:00 uur, met na afloop rond 19:15 uur, een borrel. 

Meer algemene informatie over het Maritime Design Forum en onder andere de sprekers vindt u hier. Meer informatie over het complete programma volgt spoedig. Houd hiervoor de website www.maritimedesignforum.nl in de gaten.

When 1 Dec 2016
Where Big Data Value Centre, Almere (Netherlands)
More Info http://www.maritimedesignforum.nl/
Download iCal

Published: 2016-11-24 | Tagged: home

© Copyright MKC - 2020