Events

Matchmaking Gesloten Kringlopen

NWO logoOp dinsdagmiddag 1 november organiseert NWO een Matchmaking bijeenkomst in het kader van het ALW-onderzoeksprogramma voor de Topsectoren Water, Logistiek, Agri&Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen: 'Gesloten Kringlopen'

Het doel van de match-making is het delen van onderzoeksideeën en het vinden van mogelijke partners. Het programma biedt bijdragen van onderzoekers, private partners en publieke partijen met een achtergrond in de vijf betrokken topsectoren (Creatieve Industrie, Water, Logistiek, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Agri&Food). Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de mogelijke consortium partners vanuit verschillende organisaties (TNO, DLO, Hogescholen, universiteiten, bedrijven, publieke partijen). U kunt tijdens de bijeenkomst contacten leggen om te komen tot de voor deze call benodigde consortia met sterke inhoudelijke en sectorale dwarsverbanden. Er is ruimte voor een beperkt aantal extra pitches in het programma, indien u geïnteresseerd bent een bijdrage te leveren, kunt u dit aangeven via het aanmeldformulier. Ook buiten de pitches is er voldoende ruimte voor het delen van uw ideeën met de overige aanwezigen.

De bijeenkomst start om 13:00 (inloop 12:30) en eindigt om 17:00

Tijdens match-making zullen ook de subsidievoorwaarden, zoals financieringsmogelijkheden, samenwerking met TO2 en HBO, voorwaarden voor indiening, worden toegelicht.

Kortom, voor een optimale voorbereiding op het indienen van een aanvraag is deelname aan de match-making essentieel!

Voor verdere info en aanmelding zie de NWO website

When 1 Nov 2016
Where Muntgebouw, Utrecht (Netherlands)
More Info http://www.nwo.nl/geslotenkringlopen
Download iCal

Published: 2016-10-21 | Tagged: home kennis_event

© Copyright MKC - 2020